Hej alla!
 
Nu ska ni få ett lite längre inlägg med vad som händer och fötter här ;)
 
Förra veckan var jag och Carro i Umeå mån-fre på labbdagar. Ganska intensivt och mycket jobb, i alla fall de sista dagarna eftersom vi fick hålla en presentation på fredagen. Men förutom att det var tråkigt att vara hemifrån så länge så var det ganska kul att labba. Vi testade bland annat blodsocker och EKG och grejer och kollade på saker i mikroskop :) Vi skulle egentligen ha gjort en dissektion av hjärta, lungor och njurar från gris också men det blev inställt så vi fick kolla på plastmodeller istället haha. Thank god!!! 
Nu är det tentaplugg som gäller egentligen för på tisdag har vi tenta. Har en jättelat dag idag dock så får se hur det går haha. Kristoffer ringde tjugo i åtta och klockan skulle ringa åtta. Borde ju ha klivit upp då alltså men kände bara att neeeeej jag måste soooovaaaa så jag stängde av klockan och somnade om haha. Det fina med att inte ha någon tid att passa ;) Så istället vaknade jag vid 10.30 och nu sitter jag och kollar Grey's Anatomy. Borde komma igång med pluggandet snart men ja, haha.
 
Här en en bit av en hjärtmuskel!
 
Och här lite mer inzoomat, ser så coolt ut :D
 
Genomskärning av en ven till vänster och artär till höger
 
Kan inte komma ihåg vad det här var för något? Tror en del av en luftstrupe men är inte säker
 
Mitt EKG för den som vill se hehe
 
Sen har väl ingen missat att det är vår (vissa dagar i alla fall)! Och som ni vet betyder vår inte riktigt samma sak här som hemma i dalarna. När jag bodde där var vår för mig när snön började smälta och man kunde se vårtecken som tussilago och kanske sitta utan jacka i solen en stund utan att frysa. Här är vår=skotersäsong. Vi har inte hunnit med så många turer men några i alla fall :) Bilderna är från i lördags
 
 
<3333
 
Här är några bilder från en dag när vi tänkte åka skoter men Kristoffer hade ont i handleden och kunde inte köra. Så vi tog med oss te och godis och satt ute i skogen och solade ansiktet lite och eldade. Det gick lika bra det också :)
 
 
 
 
 Och sist men inte minst... *trumvirvel*.. Vi väntar på en hund. EN HUND!!!!
Kullen blev två veckor i lördags så i maj blir vi äntligen med valp hihi! Här är några bilder som Marita (uppfödaren) skickade. Kolla så fina de är!! Mamma Heidi också :') Vi vet inte vilken valp som blir vår än men det blir troligtvis en av de svarta. Om någon vill se fler bilder så finns det HÄR om man går in på valpkullar och sen JQ-kullen :) Snacka om att vi längtar till maj nu!!
 
 
 
 
 
Hej alla! Det var länge sen. Jag har en syster som tyckte att det varit tomt här lite för länge så ett inlägg ska jag väl kunna ordna ;)
Dock händer det inte så mycket just nu som är roligt att skriva om, haha. Så vi kör en liten blogglista isället.
 

Om du skulle leva i en tv-serie, vilken hade du levt i då?

– Glee! Kollar väldigt många serier faktiskt och många är egentligen bättre än glee, men det som gör dem bra är att de är så dramatiska haha. Vore jobbigt att leva så. I glee skulle man få sjunga och ha sig :))

 

Vilken är din favoritdoft?

– Av alla dofter i hela världen? Eller parfym? Det finns såå många dofter jag älskar, regn på sommaren (innan alla maskar kommer fram och det luktar mask), Kristoffers doft, hägg, liljekonvalj, nybakt bröd/bullar och hundra till. Lättare att svara på vilken min favoritparfym är, Mexx Fresh Woman. Alltså älskar den, tror jag är inne på min femte/sjätte flaska.

 

Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Kläder!!! Det är ju sällan man hittar kläder som sitter och ser ut precis som man vill. Om man var bra på att sy kunde man göra sina egna som är exakt som man vill ha dem.

 

Vilket är ditt favoritverktyg?

– I verktygslådan? Haha ingen aning. Det beror ju helt på vad man ska göra. Tror hammare är det jag använt mest i mitt liv men ;) Om vi ska ta något roligare så ögonfransböjare hehe.

 

En situation du tycker är jobbig?

– Redovisningar. Det värsta jag vet typ haha. 

 

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

– Det finns massor. Har alltid lyssnat på musik så det är svårt att välja. Två av de mest nostalgiska sakerna kan vara Backstreet Boys och Simple Plan ;)

 

När känner du dig som vackrast?

– När man har en fin solbränna och kanske lite lockar i håret :) Och fin hud (inga finnar).

 

Det senaste som gjorde dig glad?

– Min frukost som bestod av bananpannkakor med björnbär och agavesirap<3 Hahaha visst får man bli glad av mat?
Sitter just nu och kollar unga föräldrar och det är en kille som håller på att planera hur han ska fria till sin tjej. Det är så gulligt haha så det blev jag också lite glad av.

 

Det senaste du googlade?

– Vi kollade veckans avsnitt av Parneviks igår så då googlade vi dem som var med.

 

Ser fram emot just nu?

– Att vi ska till Stockholm nästa vecka, fina vårdagar med skoter eller skidor, att vi kanske får en hund till sommaren (!!!), att Björn kanske flyttar hit, att vi ska laga enchiladas till helgen hahah. Och andra saker men det är vad jag kom på just nu :)

 

Har tyvärr inga bilder på datorn så det får bli ett sånt där bildlöst inlägg :)