1. Idag på jobbet så kom det in en kund som frågade något och jag fattade först inte vad han sa, jag trodde att han pratade danska. Men det visade sig att han var från skåne haha.
 
2. Nyss när kollade jag på min arm så såg jag en fläck, "wow har inte sett att jag har en leverfläck där", tänkte jag. Men när jag petade på den så insåg jag att det bara var choklad. Smart.
 
3. Vi har små PEZ-paket i lösvikt på ica, så idag köpte jag med mig lite hem. Petade ut mina favoriter såklart, och tog skit många av dem med körsbärssmak för jag var säker på att de var godast. Men när jag kom hem och började äta av dem insåg jag att det är ju hallon som är godast....... Den lilla högen alltså. Jahapp.
 
 
Så, det är första helgen på länge som jag faktiskt längtar tills måndag. Eller söndag kväll egentligen. Jag ska jobba hela helgen och dessutom så är Kristoffer i Abisko. Som vanligt gnäller jag lite på bloggen när han är borta hehe. Ja så ingen världsrolig helg alltså men så är det ibland :) 
Jag har skämt bort mig själv lite i alla fall och köpt hem Ben & Jerry's och en ny korsordstidning (ja jag är pensionär inombords), dessutom finns alla säsonger av desperate housewives på Viaplay så jag ska nog klara mig fint tills herrn kommer hem igen. 
 
the best ♥ | via Facebook
Yogi te kan vara bästa sättet att börja dagen. Alltid gulliga små meddelanden på påsen :) Hehe ja så är de ju goda också, som kanske är det viktigaste.
 
Förresten är jag galet shoppingsugen idag, haha. Vill åka till Luleå eller Borlänge och kolla i massa affärer.. Nöjer mig med att kolla runt på massa webbshoppar. Men jag vet att jag inte är bra på att köpa rätt kläder på internet, oftast blir det helt fel och så använder jag inte vad det nu var jag köpte. Av någon anledning brukar jag inte skicka tillbaka det heller, är väl för lat ;) Och så är jag ju fattig student just nu (hör ni vad jag försöker övertala mig själv att inte köpa något hehe). Så det blir inget av med det :)
 
Nu ska jag försöka plugga lite och senare idag ska vi till Kristoffers pappa och äta middag. Hejsvej!