Igår, eller inatt rättare sagt, så städade jag lite i garderoben. Ni skulle sett hur det såg ut innan hehe..... Inte vackert. Det verkar helt enkelt som att jag verkligen inte kan hålla ordning när kläderna ligger i en låda. Ni vet när man letar efter något att ha på sig så gräver man omkring och tänker att "jag viker om det sen"? Jo tjena. Jag inbillar mig i alla fall att det är lättare att hålla städat om kläderna hänger på galgar, då behöver man inte gräva om man letar efter nåt utan bara "bläddra" typ. Så nu fick smyckena och alla parfymer flytta ner i lådan istället. Det blir nog bra, måste köpa fler galgar bara. Fick inte plats med allt, så hälften av kläderna ligger i byrån i vardagsrummet för tillfället ;)
 
 
Så, som sagt så var Ida och jag på stan idag. Hittade inte allt jag sökte men istället fick lite oplanerade saker följa med hem, hehe. Som en stickad (virkad kanske?) tröja, alldeles för varm för att ha i Spanien ;) Alldeles lagom för en höst i Kiruna dock. 
Behöver fortfarande ett par sandaler och en bikini, men det finns säkert att köpa där. Här i kiruna finns inte så mycket sommargrejer kvar i butikerna ;)
 
Den här helgen är Kristoffer i Abisko med sin pappa, farbror och farfar och bygger på stugan :) Jag vet att han tycker om att vara där, och att det är roligt att han får vara med sin familj lite. Men om jag ska vara lite ego så tycker jag att det är himla tråkigt när han åker bort. Man säger ju att det är bra att få sakna varandra ibland, och det är det kanske. Det är ju i och för sig ganska mysigt med alla gulliga sms och sånt när vi är ifrån varandra, men jag tycker såklart allra bäst om när han är här hos mig. Han fattas :) Men snart är det söndag och då kommer han hem!
 
Nu börjar jag bli rätt trött, bäst att borsta tänderna innan jag somnar i soffan.. Godnatt! :)
 
 
 
Hur typiskt är det inte att på veckans enda lediga dag vaknar jag klockan 6 och kan inte somna om? Har vaknat den tiden hela veckan eftersom Kristoffer går till jobbet då, men jag somnar om lika snabbt igen. Idag gick det inte lika bra dock ;) Klockan 8 gav jag upp och satte mig i soffan med en chailatte istället. Och pågens nya bullar "funs" till det. Gooooood fruuukoooost! :)
 
Ska sitta här och lata mig ett tag till hade jag tänkt, sen hoppa in i duschen. Vid 11 ska jag möta upp Ida på stan :) Tänkte släpa med henne på lite ärenden jag har innan spanien. Behöver köpa nån form av sandaler som inte är flipflops. Lyckas alltid få skavsår mellan tårna när jag går mycket i såna, och det vill man ju helst undvika hehe. Måste även köpa ett telia refillkort så jag kan ringa och smsa till Kristoffer när jag är borta. Har ju telenor annars, och förra året när vi var där så fungerade inte det alls. Varken jag eller Lollo (som också har telenor) hade något nät alls på hela veckan. Verkade som att telenor inte fungerar så bra där alltså. Vet inte hur det är nu, men vill inte riskera att inte kunna prata med min karl på över en vecka. Det går ju inte :)
 
 
Har förresten återfunnit min gamla jungfru-mugg! Men måste säga att det känns lite skumt att dricka chailatte ur den, och inte varm oboy (som är i princip det enda den är använd till).