Hehe det är väldigt typiskt för min karl att välja en film som inte är min smak, och sen somnar han. Så jag får kolla på den jättebra filmen själv ;) Idag var det dukes of hazzard.
I och för sig så blev han ju tvingad att kolla två timmar idol tidigare, så jag ska väl inte klaga ;)


Och ja, som ni nog förstod så är jag hemma från Spanien. Resan har varit sjukt bra! Väldigt mysigt att få umgås med mamma och syskon, och de andra som var med såklart :) Vi har verkligen lat-semestrat, mest solat, badat, ätit god mat och sprungit i butiker. Precis som jag ville ha det! Men sen var det himla skönt att komma hem också, jag har ju saknat Kristoffer som en tok! :)Såå, nu är jag alltså (nästan) på väg till Spanien! Jag har i alla fall lämnat Kiruna, men det är först imorgon vi flyger mot värmen. Inatt ska jag sova i dalarna :)

Sitter just nu på arlanda och väntar på tåget. Har ätit lite frukost och kollat ett avsnitt av förhäxad (tack och lov för netflix i mobilen) och nu är det inte så långt kvar tills tåget går. När jag kommer fram hämtar min kära syster mig och så ska vi köra en runda på stan. Tänkte leta efter de sista grejerna jag behöver för resan :) Sen behöver jag även lite saker från ikea så dit ska vi också. Ikväll ska vi såklart också träffa pappa! Måste passa på, man vet aldrig när jag kommer hem nästa gång ;)