Igår var det lite finare väder än i lördags (kallt men i alla fall inte regnigt) så vi kunde gå ut i skogen lite :) Vi var inte ute så länge eftersom jag hade överskattat vädret lite och klätt mig för kallt haha.. Men vi åkte till kurra och gick ner till älven en sväng i alla fall :)(heheh ja snart ska jag förhoppningsvis byta telefonen så jag kan ta lite finare mobilbilder)

När vi var där råkade jag också hitta en geocach :) Visste inte vad det var innan jag hittade den här, men det är alltså som en "skattjakt" över hela världen. Det lät ganska roligt så idag har vi varit och letat fler.. :)
(egentligen hemligt för "mugglare" eller icke-geocachare så sssssshhhhh)Fattar inte att det redan är söndag? Var glad att tiden gick snabbt i veckan för jag längtade till helgen, men den har ju gått tio gånger snabbare så ja. Haha.

I veckan har vi haft lite födelsedagsfirande eftersom jag fyllde år i tisdags. Kristoffers familj har varit här tisdag och onsdag (alla får inte plats hos oss samtidigt haha) och det var varit mysigt såklart! :)
Har fått jättefina presenter också :) Har inte bild på allt men lite ser ni här under.


I helgen funderade vi på att åka till Abisko, men det skulle vara regnigt hela lördagen och halva söndagen så vi hoppas på bättre väder nästa helg istället.
Igår blev jag så himla rastlös haha, jag ville så gärna vara ute i skogen men det var kallt och regnigt. Så för att ha något att göra gick jag ocg Kristoffer och köpte varsitt pussel med 1500 bitar haha. Så nu har vi något att göra fram till nyår 👍 :)