Hej lilla bloggen! Jag hade nästan glömt bort dig :)
 
Det har inte hänt speciellt mycket sen förra inlägget, vardagen bara rullar på som vanligt :) Det enda är väl att det plötsligt blev vinter här igen haha? Okej, vinter är kanske att överdriva men det har bara varit mellan 2-6 grader varmt när jag kollar termometern de senaste dagarna. Och snöat har det gjort, massor! Tur så är det inget som ligger kvar på marken nu. Vad jag har hört så är det inte så varmt i resten av sverige heller, så det är i och för sig inget att bli förvånad över. Det är ju nästan alltid kallare här. 
Tråkigt att värmen försvann, vi som äntligen köpt möbler till balkongen och allt. Vi hann njuta av dem en eftermiddag innan kylan kom. Inget att göra åt, bara att vänta tills vämren kommer tillbaka :)
 
Igår skulle vi grilla och dricka lite vin var tanken, men en av oss blev tvungen att jobba så det är flyttat tills ikväll istället. Jag gjorde alltså inget speciellt på midsommarafton, satt bara hemma och kollade massa filmer och myste. Kristoffer är i Siknäs över helgen så jag passade på att kolla sånt jag vet att han inte vill se (=barnfilmer), hehe. 
 
Ja, så nu sitter jag och käkar glass (det är väl bra att göra före middagen?) och väntar på att Jens och Carro ska komma och hämta mig :) Haha jag blir så handikappad utan Kristoffer som kan köra mig överallt. Dags att ta körkort kanske?
 
Nåja, hejsvej!
 
 
 
(Tänkte av någon andelning att jag skulle ha en bild på mig själv i det här inlägget, nu när jag har lockat håret och allt. Men att det ska vara så svårt att ta ett jäkla foto på sig själv haha! Ingen selfie-drottning här inte. Men tillslut gav jag upp. Jag lovar att jag inte är sådär sur som jag ser ut på bilden, jag är glad! )
 
Måndag, tisdag, onsdag med jobb och nu har jag helg! Superskönt om man inte tänker på att jag jobbar lördag och söndag sen, men det behöver vi inte tänka på nu. Nu ska jag vara glad att jag har två lediga dagar framför mig :) 
Började kolla en ny serie här om dagen, New Girl. Ganska rolig! Så nu sitter jag här med popcorn och en cider och nördar. Skulle kollat vänner, men jag har slut på avsnitt ;) 
 
Serier är inte det enda jag är beroende av för tillfället. Jag har återfunnit mitt gamla favorit-mobilspel!! Trodde att det inte fanns mer så har varit jätteledsen haha. Men hela tiden har jag sökt på "little kingdom", när det egentligen hette "lil' kingdom. Nu är jag lycklig igen och tittar på mina små invånare och drakar hela dagarna :) De tänker förresten himla roliga saker hihi. Bästa spelet nånsin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredags var det ett år sen jag gick på bal. Snacka om att sommaren kom tidigare förra året, då var det grönt överallt och jättevarmt. Vi har ju haft några varma dagar nu i veckan i alla fall, men det finns inga löv på träden ens. Hur som helst, det var ju balen jag pratade om, inte vädret. 
Önskar att jag hade haft en annan klänning, ville ha mer färg! Men eftersom jag visste så sent att jag skulle gå så var det väldigt urplockat överallt och det fanns ingen tid att sy in. Så jag fick vara glad bara att jag hittade en som passade :) Och det gick ju bra ändå. Och vilket långt tjockt hår jag hade förresten! När jag kollar på bilder så saknar jag det, löshåret alltså. Men om jag tänker efter så var det himla jobbigt också. Kliade som tusan och var skitjobbigt att tvätta haha! Så det var faktiskt ganska skönt att ta ut det. 
Mina egna bilder från balen är tyvärr borta eftersom de fanns på telefonen som blev stulen.. Tur så finns det lite bilder på facebook :)