Så här fredagsmyser vi på steinholtzgatan. Vad ska man säga, mer popcorn till mig ;)

Whaaaa jag drömde att jag var gravid inatt. Jag har haft graviddrömmar förut men aldrig som har känts så här verkliga. Tidigare har jag drömt typ att man kan se barnets ansikte genom min hud, och så är det ju inte på riktigt precis. Den här gången satt jag och Kristoffer och berättade för hans mamma att vi skulle ha barn osv. Sen drömde jag att jag låg i vår säng och vaknade på natten av att barnet sparkade i magen, och så låg jag där en stund och kände hur han/hon rörde sig därinne. Tror det var det som gjorde att det kändes så verkligt. Ni vet när man drömmer att man vaknar hemma hos sig och gör något, då är man alltid förvirrad på morgonen och vet inte vad som hänt på riktigt och vad som bara var i sömnen. Snacka om att jag var lättad på morgonen när jag klockan ringde och insåg att allt bara var en dröm, haha! Rätt så läskigt. 
Säkert är det bara för att det är ganska mycket barn och prat om barn hos många jag känner just nu, mina drömmar påverkas alltid av sånt som händer runt omkring. Brukar också drömma om filmer jag har sett på kvällen eller saker som hänt på jobbet under dagen haha. Inte så konstigt kanske.
Helgmorgnar är dom bästa. Inget alarm ställt på morgonen och ingenstans man måste skynda iväg till. Det är som rofyllt att sitta och äta frukost framför tven och veta att man inte har nio timmar på jobbet framför sig, utan en hel dag med Kristoffer.
Idag blir det nog ingen fartfylld dag dock, hehe. Stackarn ligger fortfarande och sover, han mår inte så bra idag. Men det är sånt man får stå ut med efter en utekväll, det hänger ju liksom ihop lite. Men ändå inte kul såklart. När vi är ute tillsammans så köper vi alltid pizza på vägen hem, fast vi äter den först på morgonen. Perfekt att ha bakismat hemma ;) Inatt när han kom hem med sin bakispizza så hade han köpt en till mig också, min sötnos! Är det bara jag, eller är pizzor dubbelt så goda dagen efter man köpt dem? Bästa frukosten, även när man inte är bakis haha.
 
Nu tänkte jag kolla reprisen av Idol. Jag såg början igår men inte allt, jag pratade i telefon med min syster istället :) I 2½ timme haha <3 Mycket trevligare än att kolla idol såklart! Men när det ändå är repris så kan jag ju lika väl kolla den. 
Sen får vi se vad som händer, mest troligt inte så mycket som sagt :)
 
Where?