Har hittat två böcker som jag gärna vill läsa. Den ena är en yoga-inspirationsbok egentligen, skriven av "Yoga Girl", eller Rachel Brathen. Råkade läsa en artikel om henne i en tidning i somras, och efter det har jag följt henne på instagram och läst hennes blogg. Tycker att hon skriver så himla fint om livet och det mesta hon skriver är tankar värda att läsa. Jag kommer inte börja yoga och meditera varje dag som hon gör och allt det, så yogaövningarna och det som finns i boken kommer jag kanske inte få ut så mycket av, däremot vill jag läsa hennes historia och hennes filosofier. Så här står det om boken på adlibris:
 
"Yoga Girl är en inspirerande och bildrik bok med yoga och läckra recept plåtade i vackra miljöer. I sin bok berättar Rachel om sitt liv, hur hon upptäckte yogan och om vägen till ett friare och sundare liv. Du behöver inte leva på något särskilt sätt för att vara en yoga girl eller boy - yoga är för alla. Allt du behöver göra är att lära dig att lyssna på din kropp och känna in vad just du behöver, utan att jämföra dig med andra. Börja där du är, gör vad du kan av det du har - och börja nu!"
 
 
Den andra boken är skriven av Michaela Forni, det är inte någon person jag jag egentligen vet vem det är. Däremot har jag sett citat ur boken lite här och där, på instagram bland annat. Tycker bara att det verkar vara en himla fin bok. Så här står det om den:
 
"Michaela Forni är vice VD och chefredaktör på bloggportalen Devote. 2013 går hon in på sitt tionde år som bloggerska och har under de senaste åren skrivit aktivt om kärlek. Om att älska är hennes andra textsamling och innehåller 90 berättelser om hjärta, smärta och allt som hör till."
 
 
Så nu är ju bara frågan vilken jag ska välja? Tänkte att jag skulle försöka vara lite sparsam nu innan vår resa och julen och allt. Så bestämde att jag får köpa en nu och den andra en annan gång. Men vilken vill jag läsa först??
 
 
Oj vad dagarna går snabbt under helgen! Jäkla tur att en till sovmorgon och ledig dag väntar imorgon. Tycker typ att jag bara jobbar nu för tiden haha (ja, jag är gnällig, så mycket jobbar jag faktiskt inte).
I och för sig är det inte bara helgerna som går snabbt just nu (även om de går snabbast), alltså i min hjärna är det max så sent på året som september. Jag hinner inte med! Men det känns som att det kan bli så ibland för mig när det inte händer så mycket. Det är som att jag hamnar på autopilot och dagarna bara går utan att jag märker något. Haha är det någon som förstår vad jag menar?

Idag har vi haft Kristoffers familj här som jag skrev tidigare. Dock fick de komma hit i två omgångar, vi har inte sittplatser till alla samtidigt haha. Efter att alla åkt hem så började det kurra i magarna så vi åkte och hämtade pizza (hehe nej det blir inte mycket hemlagat i det här hushållet på helgerna). Och Kristoffer protesterade inte ens när jag ville kolla frozen! Men han såg inte jlart den dock, han somnade som vanligt ;) Så nu har jag faktiskt startat anastasia också, måste ju passa på hehe.

Nå nu har jag babblat på om ingenting tillräckligt länge :) hej!Igår var det som sagt Kristoffers dag! Så jag tänkte att han skulle få välja precis vad han ville göra och äta under kvällen. Men det blev en ganska vanlig fredagskväll här hemma, vi köpte mat från thai och kollade på idol och somnade sen på soffan. Himla mysigt :) Idag kommer hans familj för att fira honom, så nu på förmiddagen är det städning som står på schemat. Och så måste vi åka och köpa en ny toaring haha! Den undre delen har lossnat och bara ligger där helt löst. Lite tråkigt om våra gäster skulle trilla ner i toan liksom ;) 

Här är det förövrigt full vinter nu. Snö och kallt. Kristoffer är såklart lycklig över det haha. Nog tycker jag att det är ganska mysigt men när jag tänker på att det inte kommer att försvinna fören maj så blir jag inte lika glad. Tur att vi snart får en vecka i sommaren :) 

Ja, det är väl dags att resa sig från soffan och börja städa hehe. Hej!