Hej allesammans!
 
Jag har precis varit och vaccinerat mig (sista hepatit B-sprutan, tog två innan vi åkte till Kap Verde), och nu sitter jag på soffan och håller på att somna om haha. Vill bara gå och lägga mig igen och sova fram tills jag måste gå till provet (som är kl 13), men jag ska försöka sista minuten-plugga lite så det blir inget av med det.
 
Förövrigt har vi ganska mycket att göra idag och imorgon (mest Kristoffer), för på torsdag förmiddag åker vi till Björkliden och blir där påskhelgen. Tanken är skoteråkning, vindrickande och slappande :)
Idag var det som sagt vaccination och prov på schemat. Imorgon ska jag spela in ett tal till engelskan, städa, packa och så ska vi åka ett gäng och handla inför helgen.
Kristoffer har det lite stressigare än mig, hans skoter har gått sönder och stackarn försöker hitta ett sätt att lösa det innan helgen. I värsta fall så får vi väl helt enkelt lämna den hemma, det är inte helt fel att sitta i en stuga och ta det lugnt en helg faktiskt. Vi kan ju även hyra skidor om vi känner för det. Men vi håller tummarna för att vi får med skotern, roligast är ju om vi kan följa med de andra på tur :) Och så håller vi även tummarna för att vi får fint väder (y)
Nåja, nu ska jag äta pizzarester och kolla föreläsningar om magnetism på youtube. Kuljul.
Usch vad jag är trött idag. Råkade ta en ganska lång sovmorgon igår så kunde inte somna fören 3 inatt ungefär. Klev upp ganska sent dock så borde fått tillräckligt med sömn tycker man men tydligen inte ;)
Idag är det pluggpluggplugg som står på schemat, för imorgon är det dags för fysikprov. Känns inte så roligt såklart men jag brukar alltid tänka att snart är det över och försöka att inte fokusera så mycket på själva provet utan hur det kommer kännas efteråt. Men är lite osäker på hur det kommer att gå, det är 6 kapitel att plugga in och det är ju helt omöjligt att veta vilka delar som läraren tycker är extra viktigt och vad som kommer att komma på provet. Kommer aldrig kunna lära mig allt ut alla kapitel så min taktik är att försöka få in grunderna i alla, lite av varje liksom. Om jag inte har pluggat på helt fel saker som jag gjorde förra gången eller om jag inte får totalt hjärnsläpp så tror jag i alla fall att jag får godkänt. Men jag är inte så stressad över om det går bra eller inte, såklart ska jag göra mitt bästa men går det inte bra så är det inte hela världen. Det är ju bara att göra om det i så fall.
 
Haha alltså det är sån himla stor skillnad på mig nu och på högstadiet eller i ettan. Förut var det värsta som kunde hända att jag skulle få ett G i något, och IG fanns inte ens på kartan. Nu har jag inte alls någon sån prestationsångest längre och det är sååå himla skönt måste jag säga. Det tog ett tag men jag fattade till slut att det viktiga är inte att få bra betyg i allt utan att göra så gott man kan och orkar och inte sätta press på sig själv. Så länge man når sitt mål på ett eller annat sätt så spelar det ingen roll om vägen dit var spikrak eller krokig. Man kommer att vara nöjd vilket som. När jag väl klarat av den här fysikkursen så kommer jag vara så himla glad och nöjd, och det kommer inte att spela någon som helst roll om jag får ett A eller precis blir godkänd.
 
Lol
 
Omg i'm dying💛💙
 
good grade
 
Jaha nu sitter jag här igen. Känns inte alls som att det var längesen jag skrev hp förra gången. Än så länge har vi skrivit två mattedelar och en verbal del men just nu har vi lunch. Önskar nästan att det var kortare raster faktiskt, det är rasterna som känns segast haha. Under provdelarna är man så upptagen att det verkligen inte känns som att man sitter nästan en timme varje gång. Det hade varit skönare med kortare raster så man får gå hem tidigare :) Men nu har vi i alla fall gjort mer än hälften av dagen så det är snart över!