Är lite nervös idag faktiskt, för idag ska jag jobba på safari. Konstigt att vara nervös för att gå till ett jobb man varit på tusen gånger men det är ju snart ett år sen jag var där sist. Känns som jag kommer vara lite vimsig haha, kommer ju inte ihåg någonting.. Men om jag nu ska jobba lite där medan jag pluggar så måste jag ju lära mig igen, så det är bara att gå dit :)
 
Men det är något annat som gör den här dagen speciell, det är Alinas treårsdag!! Helt galet! Och som vanligt tycker jag att det är jättetrist att jag inte kan vara med.. Jag var i Kiruna när hon föddes, och jag har varit i Kiruna på alla hennes tre födelsedagar. Det är ju nästan ännu tråkigare nu när hon börjar förstå sånt, då vet hon ju att man inte är med. Men någon gång SKA jag vara med och fira hennes födelsedag! Så länge skickar jag ett stort Grattis från Kiruna till världens sötaste, busigaste, finaste lilla prinsessa!<3
 
 
 
 
 

När jag ändå stal en bild från Carro här om dagen kan jag ju passa på att stjäla den här listan också ;)

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du då välja att leva i?
Glee, alla gånger! Finns ju massa serier som jag tycker mer om att kolla, men tror den skulle vara roligast att leva i. Inte lika mycket hemska tragedier som i alla andra serier plus att man får sjunga hela tiden :D Nu verkar det som att jag stulit svaret från Carro också för hon skrev också Glee, men jag lovar att jag alltid svarar det på den här frågan och inte bara för att hon skrev så heheh :) 

När du var barn, vad ville du "bli när du är stor"?
Massa saker. De jag kommer ihåg är konstnär och sångerska ;D 

Vilken är din favoritdoft?
Kristoffers doft!

Om du var en stor stenbumling, vart skulle du vilja ligga stilla då? 
Vid älven i Gräv. Eller i vid rogsjön. Men vilken skum fråga hahah 


Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar, vad gör du?
Första tanken är ju att man vill träffa alla man älskar en sista gång. Men skulle faktiskt inte vilja spendera min sista dag på tåg/flyg så jag skulle bara vilja vara hemma i soffan och kramas med Kristoffer, något av det bästa jag vet.

Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? 
Tror allt hade varit annorlunda :) 

Vad gör du om tio år? 
Är någonstans med Kristoffer och har det bra!. 

Vilken är din bästa danslåt?
Crocodile rock med Elton John eller something that i want med Grace Potter :)

Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy?
Alla de där kläderna man vill ha men aldrig hittar

Hur skulle du reagera om du vann väldigt mycket pengar?
Tror jag skulle bli chockad haha. Och tycka att det var roligt :)

Vad tycker du om ordet hen? 
vet inte, tycker att det är ett ord ;) 

Vilket är ditt bästa matrecept och varför?
För det första är jag asdålig på att laga mat och för det andra följer jag oftast inte recept när jag väl försöker :)

Vad tycker du om köttkonsumtion? 
Jag tycker inte att det är fel att äta kött (även om jag själv inte gör det), det är ju faktiskt naturligt om man ska tänka så. Däremot tycker jag att vi äter alldeles för mycket och behandlar våra djur alldeles för dåligt. 

Är du beroende av något? 
Kramar med den bästa och godis :)

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför? 
I princip all musik som jag inte hört på länge. Nu senast en låt med simple plan, som var mitt favoritband när jag var yngre  

Vad gör dig riktigt förbannad? 
Blir faktiskt väldigt sällan förbannad, och ännu mer sällan riktigt förbannad. Så jag vet inte egentligen ;) Det är väl om det händer något man kan bli arg över när jag redan är lättirriterad, annars blir jag oftast bara ledsen.

Har du något riktigt bra husmorstips? 
Har på senaste tiden upptäckt hur bra det är med olja av olika slag, som oliv eller kokosolja, till typ allt. Torra händer eller smink som sitter som berg. Förutom det så samma saker jag är beroende av, kramar och choklad funkar jämt :)

Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
Nä inte som jag kan komma på sådär. Tycker att vissa reklamer är asroliga även om de egentligen inte är bra ;) Senaste favoriten måste vara när ica-ulf blev bortrövad av ailiens hahah.


Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Till största delen nej, men många barnsliga sidor har jag liksom aldrig vuxit ifrån, haha! Som att älska disney och mjukisdjur ;)

 

 
Jag är så avis på Kristoffer ibland. Han somnar så himla lätt! Även om han inte vill gå och lägga sig för att han inte är trött, så tar det sällan mer än två minuter för honom att somna om han bara försöker. Själv kan jag ligga vaken hur länge som helst, ibland i timmar, även om jag är trött när vi lägger oss. Ibland somnar jag såklart snabbt, det går nog lite i perioder. Vi har kommit fram till att när jag inte kan sova så är det för att jag tänker för mycket, haha. Nejmen, Kristoffer säger att när han ska sova så "stänger han av" sina tankar. Vilket jag inte alltid kan. "Bara blunda", säger han till mig. Men ibland blir det faktiskt värre av att jag blundar, då kan tankarna verkligen spinna iväg. 
 
Inatt är alltså en sån natt när jag inte kan somna. Oftast brukar jag ligga kvar och vänta på att bli trött, men nu hade jag inte tålamod till det helt enkelt. Så jag kollade lite vampire diaries istället hehe. 
Att jag har en inte-kunna-somna-period just nu är dock mitt eget fel, har inte klivit upp så tidigt nu när jag inte har några tider att passa. Då är det ju inte så konstigt att man inte är trött på kvällarna ;) Men ändå störande, tycker tusen gånger bättre om att somna samtidigt som Kristoffer än att behöva sitta uppe ensam och bara vänta på att bli trött. Så jag ska försöööka att börja kliva upp tidigare. Försöka!
 
(Roligt att jag gnäller så förresten, när klockan bara är ett?? Förut hände det noll dagar i veckan att jag somnade före ett, och nu tycker jag att det är sent eftersom det är vardag. Konstigt hur saker ändras ändå :) )
 
(19) Tumblr