Imorgon åker vi äntligen till Dalarna! Det är lite drygt 4 månader sen vi var där nu så det ska bli skönt att komma hem några dagar.
Idag är alltså en sån där fixa-dag. Packa, städa lite, göra bort lite skolarbete o.s.v. Men först tänkte jag lägga upp fler Kap Verde-bilder :)
 
Det här var den minsta restaurangen jag sett, bara ungefär 20 platser. Det man ser på bilden är alltså nästan hela restaurangen, vi var 9 pers så vi tog upp halva. Det är bara köket som har tak över sig, över oss var det bara en massa grenar. Väldigt mysigt tyckte vi, och god mat!
 
Lite fjanterier som vanligt ;) Mamma ser så himla rolig ut, hon hade också en dread som mustasch men hon tappade den precis när jag tog bilden så det ser ut som att hon bara gör en jätteful min hahha
 
Kristoffer är precis som jag och gillar inte att vara med på bild, men han läsar inte min blogg så han kommer aldrig få veta att jag lägger upp bilder på honom här heheheh.
 
 
Hit åkte vi en dag (tillsammans med några andra och en guide) för att snorkla. När vi kom fram var det dock väldigt stora vågor den dagen och inte särskilt bra sikt eftersom det var mulet, så guiden bestämde att det var bästa att ställa in. Mest för att vi var så många nybörjade så det kunde bli farligt med alla vågor och så mycket klippor. Om jag ska vara ärlig blev jag lite lättad haha, När vi stod uppe på klipporna så var vågorna så höga ibland att de skvätte över, så det kändes inte så roligt att hoppa i. Man vill ju inte bli krossad mot klipporna ;)
 
 
 
För bildernas skull var det lite trist att det var mulet nästan hela veckan. Det blir ju mycket finare bilder med blå himmel och sol såklart ;) Men för vår skull var det bra. Eftersom det var så disigt första dagen så tänkte vi att vi inte behövde vara så noga med solskydd, men trots molnen blev både jag och Kristoffer brända redan första dagen. Så resten av veckan var vi lite mer noga. Det var himla varmt och vi blev solbruna trots att det var moln, så jag kan tänka mig att vi hade blivit ordentligt svettiga och röda om det varit stekande sol hela tiden.
 
Såna här strandgym fanns lite här och där så vi var såklart tvugna att testa. Eller Björn och Kristoffer i alla fall, jag tog bara kort ;)
 
 
Den här hunden var en gulleplutt som följde efter oss en hel eftermiddag. Vi åt lunch på en strandrestaurang, och Björn gav honom lite mat och efter det tyckte han om oss allihop. Han följde med oss till nästa restaurang en bit bort på stranden och satt och drack mousserande med oss i flera timmar haha. Eller hunden fick inte smaka såklart men han var sällskap ;)
 
 
 
Mer bilder i ett annat inlägg, för den som inte har tröttnat än ;)