Hej allesammans!
 
Jag har precis varit och vaccinerat mig (sista hepatit B-sprutan, tog två innan vi åkte till Kap Verde), och nu sitter jag på soffan och håller på att somna om haha. Vill bara gå och lägga mig igen och sova fram tills jag måste gå till provet (som är kl 13), men jag ska försöka sista minuten-plugga lite så det blir inget av med det.
 
Förövrigt har vi ganska mycket att göra idag och imorgon (mest Kristoffer), för på torsdag förmiddag åker vi till Björkliden och blir där påskhelgen. Tanken är skoteråkning, vindrickande och slappande :)
Idag var det som sagt vaccination och prov på schemat. Imorgon ska jag spela in ett tal till engelskan, städa, packa och så ska vi åka ett gäng och handla inför helgen.
Kristoffer har det lite stressigare än mig, hans skoter har gått sönder och stackarn försöker hitta ett sätt att lösa det innan helgen. I värsta fall så får vi väl helt enkelt lämna den hemma, det är inte helt fel att sitta i en stuga och ta det lugnt en helg faktiskt. Vi kan ju även hyra skidor om vi känner för det. Men vi håller tummarna för att vi får med skotern, roligast är ju om vi kan följa med de andra på tur :) Och så håller vi även tummarna för att vi får fint väder (y)
Nåja, nu ska jag äta pizzarester och kolla föreläsningar om magnetism på youtube. Kuljul.