Godmorgon! 
 
Äntligen lördag, som man brukar säga :) Sitter och käkar en gullig (och lite ful) grodbakelse till frukost hihi. För socker och sånt är väl en bra frukost? Har jag hört (eller har jag sagt, kanske).
Vi ska åka iväg på loppis om ett tag, det blir roligt! Man vet ju aldrig om man hittar något, ibland finns det inget alls av intresse. Men några av mina favvis ljusstakar och till och med glas kommer från olika loppisar. Tycker ofta att det finns en charm i gamla saker som inte finns hos saker man köper nytt. Sen är det många som tycker att det är äckligt att köpa tex glas på loppisar för man vet aldrig vem som använt dem och så vidare, men jag har inga problem med det. Så länge de ser fräscha ut och om man diskar dem innan användning så är det väl ingen fara. På restaurang vet man heller aldrig vem som använt glaset innan :)
På eftermiddagen ska vi hem till Kristoffers pappa och grilla, det blir också trevligt :) Hoppas bara att det inte börjar regna då alla våra planer är utomhus idag haha. Skulle visst finnas viss risk för regn idag. Vi håller tummarna!
Nu ska vi åka iväg, hejsvej!