Vi har haft det väldigt fint den här helgen också :) I torsdags kväll kom äntligen Kristoffer hem igen, så fredag var vi bara hemma och käkade pizza och myste i soffan. Äkta fredagsmys alltså.
På lördagen så gick vi upp tidigt (tidigt för mig i alla fall) för att åka ut med skotern tillsammans med några av Kristoffers jobbkompisar. Himla roligt såklart men jäklar vad slut vi var sista biten haha. 10 mil körde vi tydligen. Igår hade jag ont i både ben och rygg. Det blir jobbigt när man sitter två på samma skoter och leden är guppig. Men kul som sagt :)
På kvällen åt vi middag på Spis med fina människor, och så gick vi vidare till Bishops och satt där till stängning. Sen satt vi hemma hos oss en stund med det blev inte långvaraigt, alla var så trötta. Verkligen kul att komma ut lite i alla fall, det händer inte så ofta längre :) 
Ja så ni kan väl gissa att söndagen inte blev så himla farfylld, hehe. Tror inte att vi kom ur sängen fören klockan två ungefär, sen satt vi hela dagen och kollade Vampire Diaries tills det var dags att sova igen. Jag klagar inte ;)
 
Biden har jag snott från Carro :)
 
 

Kommentera

Publiceras ej