Hejsan!
Här har det visst blivit ett litet uppehåll, förra inlägget var över två veckor sen haha.
Ska väl först berätta hur det gick med skotern och hur påsken var. Kristoffer lyckades ordna så vi fick stötdämparen lagad i tid så vi kunde ta med skotern upp vilket var skönt :) Helgen var bra, vi åkte massa skoter, grillade, myste och lite fest blev det också. Vi var slitna när vi kom hem på söndagen vill jag lova. Man blir ju trött både av att vara ute hela dagarna och av att festa så efter att ha gjort båda ett par dagar i rad var det skönt att komma hem. Vi däckade båda två på soffan, inte många minuter efter att vi kommit innanför dörren.
Sen tog vi faktiskt lite påsklov under veckan. Kristoffer var bara på jobbet två dagar tror jag (vissa saker måste han vara med på) och jag gjorde bara det absolut nödvändigaste med skolan. Även om det kanske inte var så himla smart eftersom man måste jobba mer för att komma ikapp sen så var det verkligen skönt med lite lov :)
Den här veckan har varit som vanligt med jobb och plugg. Kommer ha ganska mycket i skolan nu fram tills det är klart.Ska försöka vara duktig hehe :)
 
Förra helgen var vi förresten hundvakt åt Kira och Elba (Kristoffers pappas hundar), vilket jag tyckte var jättemysigt! Vi fick prova på hur det skulle vara att ha hund här på heltid också så det var ju ganska bra träning tills när vi skaffar en egen (när nu det blir). Nästan så jag vill ha en ännu mer nu :)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej