- Nya, rena lakan. Aldrig är det så skönt att gå och lägga sig som när man har bytt lakan (helst ska man vara nyduschad också). Det är som frasigt och mjukt på samma gång och så himla mysigt!
 
- Ny tandborste. Det känns tio gånger renare i munnen efter att man borstat med en ny tandborste än med sin gamla.
 
- God frukost. Något av det bästa med att sköta sin skola hemifrån är att man alltid har tid att göra den frukost man vill ha (inte alltid man orkar men tid finns i alla fall hehe). Typ äggröra eller bananpannkakor och sånt där som man aldrig gör om man börjar tidigt på morgonen. Gooott :)
 
- Känslan av vår och sommar. Här är det fortfarande snö och ganska kallt men man kan ändå känna att sommaren börjar krypa sig närmare. Det har börjat smälta en hel del så det finns bar asfalt, när solen är framme kan man stå på balkongen och sola och det känns riktigt varmt och skönt. Ååhh snart så.
 
- Berg och Meltzer i Europa. Inget program vi har följt slaviskt , vi har bara sett det då och då när vi sett att det varit. Men det är himla roligt faktiskt och vi skrattar lika mycket varje gång. De är så knäppa och härliga haha.
 
summer | Tumblr
 

Kommentera

Publiceras ej